Kertas Lukisan Himpunan Terbaik Kad, Sampul dan Poster Raya Aidilfitri untuk Diwarna

Himpunan Terbaik Kad, Sampul dan Poster Raya Aidilfitri untuk Diwarna

3394

Himpunan Terbaik Kad, Sampul dan Poster Raya Aidilfitri untuk Diwarna ini dihimpunkan khas untuk anda semua menjelang Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba yang dijangka akan jatuh pada 15 Jun 2018 khususnya untuk kegunaan guru-guru dalam persiapan majlis sambutan Hari Raya Aidilfitri 2018 peringkat sekolah.

Admin menghimpunkan Kad Raya, Sampul Raya dan Poster Raya Aidilfitri untuk diwarna yang bersumberkan daripada Google dan juga cikgu-cikgu yang pemurah. Berikut juga merupakan pratonton (preview) bagi setiap bahan yang dikongsi mengikut kategori.

Kad Raya Aidilfitri untuk Diwarna

Sampul Raya Aidilfitri untuk Diwarna

Poster Raya Aidilfitri untuk Diwarna

Sehubungan dengan itu, untuk memudahkan anda memuat turun bahan-bahan ini dengan CEPAT, admin menghimpunkannya dalam fail yang telah dikompres (compressed folder) berformatkan fail .ZIP. Anda boleh memuat turun bahan-bahan ini pada ruangan muat turun yang telah disediakan di bawah.

Dapatkan “Himpunan Terbaik Kad, Sampul dan Poster Raya Aidilfitri untuk Diwarna” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Download : 

  1. Himpunan Terbaik Kad Raya Aidilfitri untuk Diwarna
  2. Himpunan Terbaik Sampul Raya Aidilfitri untuk Diwarna
  3. Himpunan Terbaik Poster Raya Aidilfitri untuk Diwarna

Kredit kepada BBM Stuff dan Keceriaan Sekolah, Teacher Fiera dan guru-guru yang mengongsikan bahan-bahan ini. Hanya Allah yang dapat membalas jasa kalian.

 

Penutup

Semoga perkongsian Himpunan Terbaik Kad, Sampul dan Poster Raya Aidilfitri untuk Diwarna ini memberikan manfaat kepada kita semua. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin daripada kami, warga Sistem Guru Online. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan bahan-bahan pendidikan terbaik dari semasa ke semasa.