Buku Panduan & Pengurusan 10 Templat Sijil untuk Google Forms

10 Templat Sijil untuk Google Forms

24980

 

10 Templat Sijil untuk Google Forms ini disediakan oleh khusus untuk guru-guru yang menggunakan Google Forms dalam PdPR.

Pelaksanaan Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) masih berlangsung yang mana guru (mengajar) dan murid (belajar) di rumah.

Pelbagai inisiatif guru yang admin saksikan dalam memastikan murid-murid dapat belajar. Ramai dalam kalangan guru menggunakan Google Forms sebagai salah satu platform untuk melaksanakan PdPR kerana ciri-cirinya yang unik yang mana sijil secara automatik boleh diberikan kepada murid-murid sebaik sahaja murid berjaya menjawab soalan/latihan/tugasan yang diberikan (bergantung kepada guru).

Design templat sijil ini juga diambil daripada pelbagai sumber seperti hasil perkongsian guru-guru yang lain dan juga Google. Untuk itu, jutaan terima kasih admin ucapkan kepada penyumbang design sijil ini. Admin hanya edit design apa yang patut dan mengikut kesesuaian admin sendiri. Hihi, semoga bermanfaat.

Dapatkan “10 Templat Sijil untuk Google Forms” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘pptx’

Download : 10 Templat Sijil untuk Google Forms

  1. Templat Sijil 1
  2. Templat Sijil 2
  3. Templat Sijil 3
  4. Templat Sijil 4
  5. Templat Sijil 5
  6. Templat Sijil 6
  7. Templat Sijil 7
  8. Templat Sijil 8
  9. Templat Sijil 9
  10. Templat Sijil 10

 

Setelah anda memuat turun templat sijil ini dalam format PPTX, sila convert ke format Google Slides dan menggunakan add-ons Google Forms iaitu Certify’em. Juga boleh rujuk tutorial DI SINI.

Penutup

Sekian. Semoga perkongsian pada kali ini iaitu 10 Templat Sijil untuk Google Forms  manfaat kepada anda semua. Teruskan bersama kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terkini dan terbaik dari semasa ke semasa. Terima kasih.