Buku Panduan & Pengurusan 55 Templat Muka Depan Fail

55 Templat Muka Depan Fail

26508

55 Grafik Muka Depan Fail. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Kali ini, Sistem Guru Online berkongsi templat atau grafik bagi muka depan mana-mana fail atau buku yang telah kami sediakan untuk anda muat turun.

Sebanyak 55 grafik yang sangat menarik telah kami himpunkan. Grafik ini bukan sahaja sangat sesuai dijadikan muka depan fail atau buku, ia juga boleh dijadikan gambar latar belakang mengikut kesesuaian dan kreativiti anda. Sebagai contoh, untuk sudut bacaan bagi kata-kata semangat/motivasi.

Untuk menjadikan grafik ini sebagai templat, Sistem Guru Online mencadangkan agar anda menjadikannya GAMBAR LATAR BELAKANG (BACKGROUND PICTURE) iaitu memasukkan grafik pilihan anda ke dalam Microsoft Powerpoint dan MENETAPKAN SAIZ SEBAGAI A4. Ini juga kerana, Sistem Guru Online telah menetapkan grafik-grafik ini dalam RESOLUSI A4.

Sehubungan dengan itu, berikut merupakan “preview” 55 Templat Muka Depan Fail :

Dapatkan “55 Templat Muka Depan Fail” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘JPEG‘ dan dihimpunkan dalam satu “compressed folder” berformatkan ZIP (5.30 MB)

Download : 55 TEMPLAT MUKA DEPAN FAIL

 

 

Selamat memuat turun dan menggunakan 55 Templat Muka Depan Fail ini. Gunakan grafik yang MENARIK untuk menjadikan pendokumentasian anda TERBAIK. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.