Modul Himpunan Terbaik Modul Aplikasi bagi Pengintegrasian TMK dalam PdPc Pendidikan Jasmani dan...

Himpunan Terbaik Modul Aplikasi bagi Pengintegrasian TMK dalam PdPc Pendidikan Jasmani dan Pendidikan Kesihatan Tahun 2

126

 

Himpunan Terbaik Modul Aplikasi bagi Pengintegrasian TMK dalam PdPc Pendidikan Jasmani dan Pendidikan Kesihatan Tahun 2 ini adalah bersumberkan Bahagian Pembangunan Kurikulum, Kementerian Pendidikan Malaysia.

Umum sedia maklum, sejajar dengan pelaksanaan KSSR Semakan 2017 iaitu mulai 2017, mata pelajaran TMK dimansuhkan dan dijadikan sebagai salah satu Elemen Merentas Kurikulum (EMK).

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun bahan-bahan ini pada pautan muat turun yang telah disediakan di bawah:

Dapatkan “Himpunan Terbaik Modul Aplikasi bagi Pengintegrasian TMK dalam PdPc Pendidikan Jasmani dan Pendidikan Kesihatan Tahun 2” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Himpunan Terbaik Modul Aplikasi bagi Pengintegrasian TMK dalam PdPc Pendidikan Jasmani dan Pendidikan Kesihatan Tahun 2

  1. S0211 MA PJPK Tahun 2.pdf
  2. PJPK Pengajaran 1.11.1.pptx
  3. PJPK Pengajaran 3.1.1.pptx
  4. PJPK Tahun 2 Kertas Arahan 1.11.1.docx

 

Sekian, semoga perkongsian ini iaitu Himpunan Terbaik Modul Aplikasi bagi Pengintegrasian TMK dalam PdPc Pendidikan Jasmani dan Pendidikan Kesihatan Tahun 2 dapat membantu warga pendidik khususnya guru-guru Tahun 2 dalam mengintegrasikan TMK dalam PdPc Tahun 2 dan semoga segala urusan kita dalam dunia pendidikan ini sentiasa dipermudahan. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.