Buku Panduan & Pengurusan Himpunan Terbaik Templat Buku Program Hari Guru

Himpunan Terbaik Templat Buku Program Hari Guru

4136

 

Himpunan Terbaik Templat Buku Program Sambutan Hari Guru. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Bersempena dengan Hari Guru yang bakal menjelang, pada kali ini, admin mengongsikan templat-templat buku program sambutan Hari Guru untuk dimuat turun.

Tema Hari Guru bagi tahun ini (2018) ialah Guru Pemacu Transformasi Pendidikan. Tema Hari Guru ini dicadangkan untuk menunjukkan bahawa dalam menjayakan transformasi pendidikan negara dan menyahut cabaran Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013-2025, guru ialah agen penting dalam merealisasi transformasi melalui peringkat akar umbi pendidikan. Pada peringkat Gelombang 2 PPPM (2016-2020), guru perlu memainkan peranan sebagai pemacu dalam memastikan transformasi negara dapat dicapai dengan lebih cepat dan berkesan. Guru berperanan menterjemahkan semua dasar dan aspirasi negara melalui pendidikan.

 

Untuk pengetahuan anda, buku-buku program ini boleh disunting/diedit dan berformatkan .PUB dan .DOCX. Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun fail ini pada pautan muat turun yang disediakan di bawah:

Dapatkan “Himpunan Terbaik Templat Buku Program Hari Guru” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘DOCX’ dan ‘PUB’

Download : Himpunan Terbaik Templat Buku Program Hari Guru

  1. Buku Program Hari Guru versi 1
  2. Buku Program Hari Guru versi 2
  3. Buku Program Hari Guru versi 3
  4. Buku Program Hari Guru versi 4
  5. Buku Program Hari Guru versi 5
  6. Buku Program Hari Guru versi 6
  7. Buku Program Hari Guru versi 7
  8. Buku Program Hari Guru versi 8
  9. Buku Program Hari Guru versi 9

MOHON PERHATIAN : Buku program ini adalah bukan hak cipta Sistem Guru Online, pihak kami hanya mengumpulkannya sahaja untuk perkongsian dan kemudahan kita bersama. Terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang sudi berkongsi templat ini.

 

Admin akan mengemas kini templat buku program ini dari semasa ke semasa untuk menghimpunkan semua buku program yang menarik. Semoga perkongsian pada kali ini iaitu Himpunan Terbaik Templat Buku Program Hari Guru sedikit sebanyak dapat membantu anda dalam menyediakan buku program untuk sambutan Hari Guru yang bakal tiba. Teruskan menyokong kami di Sistem Guru Online, Komuniti Pendidikan Malaysia.