Soalan Peperiksaan Himpunan Bahan Premium PAT Tahun 1, 2, 3

Himpunan Bahan Premium PAT Tahun 1, 2, 3

2656
Himpunan Bahan Premium PAT Tahun 1, 2, 3

PAT atau Peperiksaan Akhir Tahun bukan lagi 1 ujian yang asing buat murid, ibubapa dan guru. Seperti yang kita tahu, untuk murid-murid yang masih di tahap 1 iaitu darjah 1,2,3 mereka masih menggunakan format peperiksaan akhir tahun ini dan bukan UASA seperti murid tahap 2.

Cemerlang PAT 2023/2024 Tanpa Ragu-ragu Lagi!

InsyaAllah pihak kami di Sistemguruonline telah menyusul pelbagai nota, modul dan set-set soalan terbaru khas untuk murid-murid menghadapi peperiksaan akhir tahun ini. Bukan bermaksud melawan hukum menyatakan kualiti soalan dari syarikat lain tidak berkualiti atau lemah, tetapi kami yakin soalan yang disediakan oleh penulis-penulis testpaper ini sangat sesuai untuk anak-anak kita tidak kira mereka ditahap lemah, sederhana atau tinggi.

Secara ringkasnya, 3 point utama kenapa pihak kami memilih untuk mengenengahkan syarikat testpaper ini antaranya ialah:

  • Harganya murah tetapi soalan-soalan cukup berkualiti
  • Urusan jual beli yang mudah dan boleh dilakukan secara online.
  • Bahan softcopy yang pantas diterima melalui email dan boleh dicetak berulang kali.

Untuk pengetahuan semua, pihak kami juga akan sentiasa mengemaskini senarai modul dan soalan-soalan peperiksaan akhir tahun disini. Jadi semua ibubapa dan guru boleh bookmark post ini untuk lebih mudah mengakses segala kemaskini yang kami buat.

Terakhir sekali, kami ingin memastikan semua pihak jelas dan paham. Apa yang kami kongsikan ini memang soalan-soalan yang berformat terbaru mengikut peperiksaan akhir tahun yang terkini. Namun ianya bukan set soalan sebenar. Set soalan dan modul yang kami kongsikan ini adalah untuk membantu murid-murid dalam membuat latihan, memahami konsep soalan peperiksaan dan lebih bersedia dalam menghadapi peperiksaan akhir tahun yang sebenar nanti. Oleh itu diharap semua pihak terutama para ibubapa jelas dan faham.

Dapatkan Juga Modul & Soalan Berkaitan

InsyaAllah jika para guru dan ibubapa mempunyai anak-anak lain yang turut menduduki peperiksaan, sila dapatkan bahan dari link berikut.