Buku Panduan & Pengurusan Download Perancangan Aktiviti Panatia Lengkap Bagi Semua Mata Pelajaran

Download Perancangan Aktiviti Panatia Lengkap Bagi Semua Mata Pelajaran

5214

Download Perancangan Aktiviti Panatia Lengkap Bagi Semua Mata Pelajaran

Download Perancangan Aktiviti Panatia Lengkap Bagi Semua Mata Pelajaran anda disini dimana anda boleh jadikan perancangan ini sebagai contoh perancangan aktiviti bagi panatia masing-masing. Untuk pengetahuan semua, senarai mata pelajaran yang ada kami kongsikan ialah terdiri daripada subjek utama dan elektif.

Dapatkan “Senarai Aktiviti Panatia Semua Subjek” di sini


Di sini saya nak kongsikan senarai aktiviti panatia tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

 • Panitia Bahasa Melayu
 • Panitia Bahasa Inggeris
 • Panitia Bahasa Arab
 • Panitia Bahasa Cina
 • Panitia Bahasa Tamil
 • Panitia Sejarah
 • Panitia Matematik
 • Panitia Sains
 • Panitia Pendidikan Islam
 • Panitia Pendidikan Moral
 • Panitia Reka Bentuk dan Teknologi
 • Panitia Teknologi Maklumat dan Komunikasi
 • Panitia Muzik

Ya, ada 13 panatia yang telah kami kongsikan diatas. Bagi Panatia Pendidikan Jasmani dan Pendidikan Kesihatan masih lagi kami tiada. Jika rakan-rakan guru ingin berkongsi, jangan lupa hubungi pihak admin.

Cara Ubah Format PDF ke Microsoft Word Dengan Mudah

Terdapat banyak cara sebenarnya untuk menukar format PDF ke Words yang boleh kita cuba. Tetapi kali ini saya akan fokuskan penggunaan website converter sahaja kerana ianya begitu cepat dan senang.

Yang penting ianya juga percuma untuk perkadaran beberapa percubaan awal. Jadi mari saya kongsikan senarai website converter yang anda boleh gunakan.

Guna Website Converter Online Untuk Tukar Format Dokumen PDF kepada Words dengan Cepat dan Mudah

Mari saya kongsikan 7 senarai website terbaik yang selalu saya gunakan untuk menukar format dokumen dari PDF kepada Word ataupun sebaliknya.

 1. Smallpdf.com
 2. Ilovepdf.com
 3. Freepdfconvert.com
 4. Sodapdf.com
 5. Pdf2doc.com
 6. Pdf2go.com
 7. Docfly.com

Baiklah diatas telah saya senaraikan 7 website yang boleh membantu guru sekalian convert atau mengubah format PDF kepada words dengan mudah. Caranya juga sangat ringkas iaitu anda hanya perlu memuat naik dokumen pdf, kemudian tekan butang convert. Kemudian anda perlu tunggu sebentar untuk memberi ruang masa kepada sistem website melakukan kerja mereka dan biasanya kurang dari 1 minit proses ini sudah selesai.

Akhir sekali setelah menerima pesanan yang menunjukkan proses convert selesai, bolehlah anda semua tekan butang download atau butang muat turun. Selesai. Jadi sangat mudah bukan?

Ringankan Beban Tugas Pengkeranian Anda dan Fokus Pdpc

Bagi admin, usaha yang dibuat untuk melakukan pelbagai perkongsian ini adalah bertujuan untuk memudahkan urusan para guru sekalian di sekolah yang terpaksa membahagi masa antara kerja hakiki mengajar murid dalam PDPC dan kerja pengkeranian yang tidak akan pernah habis.

Melalui perkongsian ini diharap semua guru ketua panatia dapat memperoleh manfaat. InsyaAllah selain perkongsian Perancangan Aktiviti Tahunan Semua Panatia, saya akan banyakkan lagi perkongsian lain dengan para guru sekalian.

Akhir kata semoga bermanfaat dan jangan lupa kongsikan artikel ini kepada rakan-rakan lain yang memerlukan bahan ini. Terima kasih.