Latihan Latihan Bahasa Inggeris Tahun 1= Unit: At School, Muka Surat 22&23

Latihan Bahasa Inggeris Tahun 1= Unit: At School, Muka Surat 22&23

636

 

Latihan Bahasa Inggeris Tema At School, Ms 22&23

Latihan Bahasa Inggeris Tahun 1= Unit: At School, Muka Surat 22&23. Mempelajari Bahasa Inggeris boleh membantu mendapatkan lebih banyak peluang kerjaya. Pada masa kini, pasaran kerjaya semakin meluas dengan memerlukan pekerja yang boleh berkomunikasi dengan pelanggan dari seluruh dunia.

Kemahiran berbahasa Inggeris adalah kemahiran yang sangat bernilai dan akan membantu anda untuk menjadi seorang yang lebih baik, pekerja yang dikehendaki oleh setiap majikan.

Jika mempelajari bahasa inggeris dengan baik sehingga mampu mengambil ujian seperti TOEFL (Test of English as a Foreign Language), anda boleh melanjutkan pelajaran ke universiti yang menggunakan bahasa Inggeris di seluruh dunia.

Bahasa inggeris juga digunakan secara meluas secara dalam talian dengan hampir 1 bilion pengguna menaip dan berkomunikasi dalam bahasa tersebut. Jika seseorang itu membaca dan memahami bahasa inggeris, mereka boleh mengakses dan menikmati pelbagai sumber yang telah disediakan secara dalam talian.

Mengakses berita dalam talian, menonton ulasan video dan bermacam-maca lagi faedah yang dapat dinikmati oleh seseorang individu apabila telah menguasai bahasa inggeris.

Dapatkan “Latihan Bahasa Inggeris Tahun 1= Unit: At School, Muka Surat 22&23” di sini


Sila muat turun bahan ini di dalam pautan yang telah disediakan. Bahan ini boleh digunakan sebagai bahan semasa proses pdp dijalankan ataupun sebagai latihan tambahan di rumah.

ENGLISH YEAR 1 PAGE 22 AND 23 (AT SCHOOL)

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : ENGLISH YEAR 1 PAGE 22 AND 23 (AT SCHOOL)

Diharapkan agar perkongsian mengenai Latihan Bahasa Inggeris ini dapat memberikan manfaat kepada para guru dan ibu bapa.

Sebelum ini, kami juga ada berkongsi bahan pendidikan seperti:

Sila layari laman web rasmi Sistem Guru Online untuk mendapatkan informasi terkini mengenai bahan pendidikan, bantuan kerajaan dan sebagainya.